Reconeixement facial

Gaudeix d’accessos exclusius i embarca més ràpid.

Aena i Air Europa posen en marxa a l’aeroport de Menorca el primer projecte pilot de reconeixement facial. Aquest servei nou permet, per mitjà d'un únic registre inicial, creuar el filtre de seguretat i embarcar més ràpid.

Què necessito per participar en aquest projecte pilot?

  • Volar des de Menorca amb Air Europa i embarcar per la porta 2.
  • Disposar de DNI o passaport electrònic i targeta d’embarcament. Si no disposes de DNI 3.0 o passaport electrònic, pots anar als taulells de facturació d’Air Europa, on et donaran d’alta per poder utilitzar aquest sistema.

 

Com s’utilitza el servei de reconeixement facial?

  1. Registra’t en el quiosc biomètric o directament en el taulell de facturació per validar la teva documentació. Una vegada registrat, ja no hauràs de mostrar la documentació en els passos següents (tot i que sí que hauràs de portar-la amb tu).
  2. Dirigeix-te als filtres de seguretat i cerca l’accés exclusiu que té aquesta icona. La càmera verificarà la teva identitat i podràs accedir directament.
  3. A la porta 2 d’embarcament disposes d’un sistema d’accés nou per verificar la teva identitat i accedir directament a l’avió sense necessitat de mostrar cap document.